JUNAK VATRENIH

Kovačić: Da zamijenim Modrića? On izgleda kao mladić, idemo zajedno po zlato u Ligi nacija

Mateo Kovačić
Slavko Midzor/PIXSELL
29.03.2023.
u 08:40

- Ima još Luka za igrati, izgleda kao mladić. I za svjetsko i za europsko. Idemo pozitivni u Ligu nacija i zašto ne pokušati osvojiti.- kaže Kovačić

Veznjak Chelseaja bio je dvostruki strijelac za Hrvatsku. Kovačić je zabio prvi gol u 20. minuti, a onda u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena povisio na 2:0. Turski vratar obranio je šut Pašalića, ali je samo dobio natrčalog Kovačića koji zabija drugi pogodak na utakmici.Gol pogledajte OVDJE.

Odmah nakon utakmice svoje je dojmove podijelio junak hrvatske pobjede.

- Imali smo dobru utakmicu pod kontrolom, odigrali smo odlično kako i znamo kada odigramo loše pa se vratimo. Livi nas je danas vadio u dvije tri situacije, oni nisu ništa mogli iz naših grešaka kojih je bilo i previše. Danas je hvala Bogu ušlo, bitno da smo pokazali karakter. Ne znam je li mi ovo najbolja utakmica, mislim da smo kolektivno odigrali najbolje - kazao je Kovačić.

Je li spreman zamijeniti Modrića?

- Ima još Luka za igrati, izgleda kao mladić. I za svjetsko i za europsko. Idemo pozitivni u Ligu nacija i zašto ne pokušati osvojiti.- zaključio je.

Hrvatska nakon dva kola ima četiri boda, kao i Wales, koji je u drugom susretu ove skupine igranom u utorak u Cardiffu svladao Latviju sa 1-0 (1-0) golom Morea iz 41. minute. Slijedi Turska s tri boda, dok su Armenija i Latvija, koje su odigrale po jednu utakmicu, bez bodova.

Plasman na EURO izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz skupine. Kvalifikacije se nastavljaju u lipnju, no Hrvatska će tada sudjelovati na završnom turniru Lige nacija, pa će "vatreni" svoj sljedeći dvoboj u skupini igrati na domaćem terenu protiv Latvije 8. rujna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije