u zimskom roku

Kovačeve želje bit će ispunjene! U Bayern stižu dva kapitalca

03.10.2019.
u 10:15

Trijumf u Londonu je pokazao kako Kovač ima snažnu momčad u koju su tijekom prijelaznog roka stigli Ivan Perišić, Lucas Hernandez, Benjamin Pavard... Ove zime momčad bi trebala postati još moćnija

Bayern je projurio Londonom i pošteno isprašio Spurse. Kovačeva družina je u dvoboju Lige prvaka nadjačala Tottenham sa 7:2 te uvjerljivom pobjedom začepila usta i najvećim kritičarima.

Hrvatski trener nakon povratka u München zračio je srećom i ponosom.

– Bila je to sjajna večer za Bayern i za njemački nogomet. Odigrati ovakvu utakmicu u Londonu je nešto unikatno - poručio je Niko Kovač nakon pobjede protiv Spursa.

Zabiti sedam golova nije mala stvar, a kada do učiniš u gostima onda je to pravi pothvat. Trijumf u Londonu je pokazao kako Kovač ima snažnu momčad koju su tijekom prijelaznog roka stigli Ivan Perišić, Lucas Hernandez, Benjamin Pavard...

Bild piše kako će Bayern ove zime postati još moćniji. Naime, sprema se transfer Cityjeva Leroya Sanea (23) koji bi uskoro trebao iz Manchestera preseliti u München.

Njemački reprezentativac je bio velika Kovačeva želja, ali se Sane ozlijedio i transfer je propao. Sada je ta tema ponovno postala aktualna.

- Bili smo jako zainteresirani, a onda se ozlijedio, nismo mogli riskirati. Čekamo da se oporavi, pa ćemo u siječnju ponovno sjesti za stol - rekao je Bayernov predsjednik Uli Hoeness.

Bayern je bio spreman za Leroya Sanea izdvojiti 100 milijuna eura, ali nakon što se Nijemac ozlijedio stopirao je transfer. Izgleda kako će City u sljedećim pregovorima malo povisiti cijenu. 

Njemački mediji pišu kako bi Sane mogao otići u Bayern za 120 milijuna eura. A na Kovačevom popisu želja je i Kai Havertz (20). Bavarci bi za veznjaka Bayer Leverkusena trebali izdvojiti 100 milijuna eura.

Bayern bi tako u zimskom prijelaznom roku za dva pojačanja trebao potrošiti više od 200 milijuna, a dolaskom ta dva igrača momčad bi trebala biti još snažnija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije