SLIJEDI VELIKI DERBI

Kovač čuo najljepše moguće riječi uoči gostovanja u Dortmundu

Niko Kovač
Getty Images
08.11.2018.
u 09:17

Branit ću Kovača do krvi, rekao sam to već prije nekoliko dana, a sada ističem ponovo jer moje izjave nemaju rok trajanja od dva do tri tjedna - rekao je predsjednik Bayerna

Uli Hoeneß, predsjednik Bayerna, ponovo je naglasio nakon 2:0 pobjede nad AEK-om u četvrtom kolu Lige prvaka da Niko Kovač ne treba brinuti za svoju poziciju u klubu, ma što mediji pisali ili ma tko ga kritizirao. 

Hoeneß je naglasio da je itekako svjestan kakvu Kovač ima situaciju u svlačionici, odnosno da su mu čelnici kluba u ruke dali vruć krumpir.

- Momčad nam je u tranziciji, a uz to imamo mladog trenera s kojim trebamo biti strpljivi. Branit ću Kovača do krvi, rekao sam to već prije nekoliko dana, a sada ističem ponovo jer moje izjave nemaju rok trajanja od dva do tri tjedna - rekao je predsjednik Bayerna, te tako potvrdio da sudbina hrvatskog trenera neće ovisiti o velikom derbiju. 

Podsjetimo, Bayern u subotu ide na noge zahuktaloj dortmundskoj Borussiji, koja se trenutačno nalazi na čelu Bundeslige s četiri boda prednosti ispred Borussije iz Mönchengladbacha i Bayerna.

- Nakon puno vremena stižemo u Dortmund kao autsajderi. Borussia zasad ima odličnu sezonu, a na nama je da se nastavimo popravljati. Moramo ponovo početi igrati nogomet pun samopouzdanja. Posljednjih tjedana nismo igrali dobro, čak su se i naši iskusni igrači gubili. 

- I protiv AEK-a smo u prvom dijelu bili nesigurni, preoprezni, ali i za nas nekarakteristično spori. Ipak, u nastavku smo odigrali bitno bolje - naglasio je predsjednik bavarskog kluba nakon pobjede koja je Bayernu praktički osigurala osminu finala u Ligi prvaka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije