košarka

Košarkaški savez u rasulu: Bukva, Đonlagić i Delibašić podnijeli ostavke

12.10.2017.
u 13:47

Tri ključna čovjeka iz Upravnog odbora Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Sejo Bukva, Mirsad Đonlagić i Mevludin Delibašić podnijeli su ostavke, prenosi Dnevni avaz.  

Podsjetimo, krajem prošle godine generalni tajnik KSBiH Dubravko Barbarić podnio je ostavku, a na proljeće je isto uradio predsjednik Upravnog odbora Aleksandar Fulurija, doduše iz privatnih razloga.  

Čini se kako sve ovo navodi na potpuno rasulo u Košarkaškom savezu jer još uvijek nisu pronađene zamjene za Fuluriju i Barbarića. 

"Još u srpnju prošle godine napisao sam ostavku, ali sam je, na pritisak i zahtjev svoje baze (Županijski savez Tuzla), odgodio i maksimalno se posvetio aktivnostima da spasimo Savez. OStavku sam aktivirao prošlog mjeseca. Jednostavno, ne vidim izlaz iz ove situavcije niti šansu da se stvari poboljšaju. Država je digla ruke, nitko ne želi pomoći. Bez toga, nema smisla dalje raditi”, rekao je Đonlagić za Avaz. 

S druge strane Bukva je istaknuo: "Podnio sam ostavku na sjednici Upravnog odbora Županijskog saveza Sarajevo, od kojeg očekujem da izabere novog člana rukovodstva KSBiH”, rekao je Bukva. 

Podsjetimo, Financijska policija već nekoliko mjeseci istražuje rad Košarkaškog saveza, a trenutno se dug istog procijenjuje na oko 2,3 milijuna KM. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije