od 1. srpnja

Kolašinac postaje treći najplaćeniji igrač Arsenala

Getty Images
15.05.2017.
u 19:00

Sead Kolašinac će od ljeta biti novi igrač Arsenala. Sada tu vijest potvrđuju i drugi inozemni mediji, a Sky Sports javlja da će se bh. reprezentativac novoj momčadi priključiti već 1. srpnja, dan nakon što mu istekne ugovor sa Schalkeom, prenosi Goal.

Iako sam igrač, a ni klubovi nisu potvrdili ovaj transfer, znak da je sve riješeno dao je Kolašinčev suigrač iz Schalkea. Naime, Kolašinac se jučer javio uživo na Instagramu, a među brojnim komentarima navijača bio je i onaj njegovog suigrača Max Meyera. On je sa službenog profila spomenuo Arsenal (#yagunners), a to su mnogi shvatili kao konačnu potvrdu da je transfer u potpunosti dogovoren.

Engleski mediji se već bave i njegovom plaćom, a prema Football Londonu, Seo će zarađivati 120 tisuća funti tjedno. Više od njega su plaćeni samo dvije najveće zvijezde Arsenala - Alexis Sanchez (130.000) i Mesut Özil (140.000). Ne čudi da je bh. defenzivac dogovorio tako dobre uvjete s čelnicima londonskog kluba s obzirom na to da na Emirates stiže kao slobodan igrač besplatno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije