Transferi

Kolašinac bi želio u Juve samo ako ga napusti Evra

11.12.2016, Veltins Arena , Gelsenkirchen , GER, 1.FBL., FC Schalke 04 vs. Bayer 04 Leverkusen   im Bild / picture shows:  Sead Kolasinac (FC Schalke #6), gegen Stefan Kiessling (Leverkusen #11), erbitterte K?mpfe   Foto ? nordphoto / Meuter /PIXSELL
11.01.2017.
u 10:00

Predstavnici Juventusa i Schalkea imali su sastanak u Milanu u povodu transfera Seada Kolašinca u torinski klub. Oko jednoga su se složili - i Juveu i Schalkeu bi više odgovaralo da se transfer Kolašinca ostvari u ljetnom prijelaznom roku.

Razlozi

Zašto? Iz Juventusove perspektive - Sead Kolašinac će tada biti slobodan nogometaš i u Torino će doći besplatno. Jedini trošak za taj klub bit će njegova plaća i samim tim je taj posao za Juve puno jeftiniji i prihvatljiviji. Ipak, Schalke ima drugačije planove - bh. reprezentativca smatraju važnim nogometašem, žele da im on pomogne do kraja sezone, ali bi rado i produljili ugovor s njim kako bi naplatili njegov odlazak u budućnosti. Drugi razlog bio bi i taj što bi jače vezali ugovorom nogometaša koji igra na deficitarnoj poziciji u momčadi.

Slaba ponuda

Zbog toga će Juve taj problem pokušati riješiti idućih dana, kada će na adresu Schalkea poslati ponudu do četiri milijuna eura. Radije bi platili nekoliko milijuna, nego puno veću cijenu odštete, a ako iz Njemačke stigne odbijenica, pokušat će ponovno na ljeto. Vremena imaju jer na poziciji lijevog beka do kraja sezone mogu igrati Alex Sandro, Asamoah i mladi Mattiello.

Ipak, jedan uvjet dolasku postavio je i sam Kolašinac. Sead Kolašinac prihvatio je transfer u Juventus, ali će doći u siječnju samo ako klub napusti Patrice Evra.

Dodajmo i kako je Evrin agent Federico Pastorello izjavio da je Francuz “zbunjen i kako još nije odlučio ništa o svojoj budućnosti”.

U svakom slučaju, idućih se dana može očekivati rasplet ovog transfera.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije