FABRIZIO ROMANO

Klubovi su dogovorili transfer Marcela Brozovića, a Hrvat razmišlja o drugom klubu?

Marcelo Brozović
Jonathan Moscrop
27.06.2023.
u 08:03

Poslije sedam godina provedeni u Interu, hrvatski veznjak spreman je promijeniti sredinu

Hrvatski nogometni maratonac Marcelo Brozović još uvijek nije službeno odlučio hoće li otiću u Saudijsku Arabiju, odnosno Al Nassr kod Cristiana Ronalda. Nogometni insajder i novinar Fabrizio Romano objavio je kako se još uvijek čeka Brozovićeva odluka, navodno nije siguran želi li otići u Saudijsku Arabiju.

Romano javlja kako bi transfer trebao iznositi između 22 i 23 milijuna eura, klubovi su se dogovorili za uvjete, jedino preostaje pristanak hrvatskog reprezentativca. Na stolu ima ponudu i španjolskog prvaka Barcelone koja mu nudi dosta manju plaću od saudijskih 20 milijuna dolara po sezoni. 

Međutim, na Camp Nou bi igrao Ligu prvaka i napravio transfer karijere, dok bi za Al Nassr igrao dosta slabiju ligu ali zaradio 60 milijuna dolara. 

Jedino je evidentno da će Broz napustiti Inter poslije sedam godina u kojima je nosio kapetansku vrpcu nerazzurra i igrao finale Lige prvaka te osvojio talijanski naslov. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije