Potvrđen je spektakl:

Kličko i Fury u Manchesteru 9. srpnja

revanš
08.04.2016.
u 18:32

Tyson Fury i Vladimir Kličko uzvratni meč odradit će 9 . srpnja u Manchesteru , objavio je na svom Twitter profilu Peter Fury, stric i trener svjetskog boksačkog prvaka po WBA, WBO i IBF verzijama.

Bit će to revanš koji boksački fanovi jedva čekaju, a za razliku od meča u studenom prošle godine prednost domaćeg terena ovoga puta će imati britanski boksač.

Podsjetimo, prije pet mjeseci Fury je u Düsseldorfu šokirao svijet boksa kada je dugogodišnjem vladaru superteške kategorije Vladimiru Kličku 'ukrao' naslov i postao novi svjetski prvak. Odmah nakon meča, još u ringu, Vladimir je zatražio revanš, a Fury prihvatio taj izazov. Pregovori su bili izrazito naporni, a mjesecima se šuškalo gdje će se revanš održati. Spominjale su se Njemačka, Velika Britanija, SAD, UAE, a čak je i jedan šeik iz Dubaija ponudio da se meč održi na njegovoj jahti samo pred milijarderima koji bi za taj užitak izdvojili pozamašan iznos.

No, odluka je prema očekivanjima pala na Veliku Britaniju i Manchester. Još nije potvrđeno koja dvorana ili stadion će ugostiti dva najbolja teškaša današnjice, no spominju se Old Trafford, Etihad i Manchester Arena.

Bit će to paklen vikend za sve ljubitelje sporta jer će u razmaku samo dva dana moći gledati muško i žensko finale Wimbledona , finale Europskog nogometnog prvenstva , košarkaške kvalifikacije za Olimpijske igre te revanš Fury - Kličko. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije