Dalmacija

KK Hercegovina osvojio 20 novih medalja

18.02.2016.
u 08:00

Na Prvenstvu Dalmacije u karateu, koje se održalo u Primorskom Docu pokraj Splita, članovi čitlučkog Karate kluba Hercegovina postigli su uspjeh osvojivši 20 medalje, od čega čak 7 zlatnih, 7 srebrnih i 6 brončanih.

Tako su se prvim mjestom i zlatnim medaljama na Prvenstvu Dalmacije okitili sljedeći članovi KK Hercegovina: Ivan Musa, Jana Prusina, Andrija Vasilj, Oliver Čule, Adrijan Karačić, Ivan Pehar i Martin Musa.

Drugo mjesto i srebrna odličja osvojili su: Patricija Prga, Mate Šaravanja, Jure Puce, Nensi Beus, Vladimir Ostojić, Ivan Šimović i Antonio Stojić, dok su s trećim mjestom i brončanim medaljama na Prvenstvu Dalmacije zadovoljili: Danijel Karačić, Marta Raič, Jure Vasilj, Roberto Musa, Leo Sabljić i Martina Musa.

Budući da se mladi karataši KK Hercegovine sa svih natjecanja na kojima sudjeluju kući redovito vraćaju s brojnim visokim odličjima, očito je kako se radu s mladima u karate školi koja godinama uspješno djeluje pri tom renomiranom čitlučkom klubu posvećuje dužna pažnja.

Najnovijem uspjehu članova KK Hercegovina Čitluk treba pridodati i to da su i mladi čitlučki karate suci Jelena Zovko, Marin Stojić i Antun Luburić na Prvenstvu Dalmacije iznimno uspješno i profesionalno odradili svoj posao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije