Karate

KK Hercegovina odlično počeo sezonu

21.09.2017.
u 09:00

Nastupajući proteklih nekoliko dana na dva izuzetno jaka i kvalitetna međunarodna turnira, članovi Karate kluba Hercegovina iz Čitluka na najbolji su način započeli natjecateljsku sezonu. Zavidnim uspjesima koje su ostvarili, zasigurno bi se mogli dičiti i klubovi iz velikih gradova. Naime, sudjelujući na nedavno održanom “Zagreb karate kupu”, karataši i karatašice KK Hercegovina osvojili su čak 10 medalja, od čega 3 zlatne, 2 srebrne i 5 brončanih. Prvo mjesto i zlatnu medalju na tom natjecanju osvojili su Irena Prga, Jelena Zovko i Ivan Niko Prusina. Drugo mjesto i srebrna odličja osvojili su Željko Prevan i Kristina Zovko, dok su se trećim mjestom i brončanim medaljama zadovoljili Ante Bevanda, Martin Mandžo, Ivan Planinić, Jure Puce i Ivan Pehar. Članovi KK Hercegovina Čitluk bili su izvrsni i na V. međunarodnom karate turniru “DBG - Open 2017.”, koji je protekloga vikenda održan u Čitluku, a na kojem je nastupilo više od 600 natjecatelja iz šest zemalja.

I na tom prestižnom međunarodnom turniru karataši i karatašice KK Hercegovina pokazali su svoju vrhunsku kvalitetu te zasluženo osvojili nevjerojatnih 29 medalja (6 zlatnih, 11 srebrnih i 12 brončanih) te se ujedno okitili laskavim naslovom najuspješnijeg kluba na tom doista prestižnom međunarodnom turniru, koji je, uz ostale, pratio i Stjepan Čelan, predsjednik Karate saveza Hrvatske i ujedno tajnik EKF-a te član WKF-a. Tako su na V. međunarodnom karate turniru “DBG - Open 2017.” prvo mjesto i zlatne kolajne osvojili Irena Prga (2 zlatne medalje), Monika Martinović i Marta Stojić, Patricija Prga i Borna Petrović. Srebrnim medaljama okitili su se Kristina Zovko, Ante Bevanda. Melani Beus, Petra Barbarić, Ivan Šimović, Andrija Vasilj, Ivan Prusina, Josip Šimović, Ivo Pehar, Stipe Marinčić i Ivan Planinić 2. mjesto (Open). Istodobno, treća mjesta i brončana odličja osvojili su Željko Pervan, Ivano Blažević, Iva Lovrić, Tomislav Puljić, Jakica Selak, Adrian Karačić, Martin Musa, Martina Musa, Nensi Beus, Matej Planinić, Kristina Zovko 3. (Open) i Laura Dugandžić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije