humanitarna utakmica

Kiseljak spremno dočekuje velikane i Humane zvijezde

20.04.2018.
u 10:00

Kiseljak će danas s početkom u 16.30 sati na Stadionu hrvatskih branitelja dočekati mnogobrojne legende iz svijeta sporta, glazbe, estrade, ali i iz javnog života.

Danas se igra humanitarna nogometna utakmica za izgradnju edukacijsko- rehabilitacijskog centra u Kiseljaku, a sastat će se ekipe udruge PRONT i Humanih zvijezda Hrvatske. Prema najavama i saznanjima, za ekipu PRONT-a nastupit će: Mato Zovko, Tonči Gabrić, Romeo Mitrović (vratari), Nermin Šabić, Martin Banović, Ivica Barnjak, Aldin Đidić, Saša Papac, Goran Sablić, Vedin Musić, Spomenko Bošnjak, Pero Pecirep, Bojan Rajković, Goran Lovrinović, Mladen Vujević, Ivan Frljić Rossi, Mate Rupčić, Elvir Bolić, Ivica Šurjak, Ratko Barnjak, Marinko Čavara, Mladen Mišurić, Nihad Selimović te još nekoliko iznenađenja koja se kriju za utakmicu. - Ovo je jedna respektabilna ekipa koja može napraviti dobar rezultat koji je na današnjoj utakmici najmanje bitan. Svakako da ćemo dati sve od sebe kako bismo došli do pobjede - kazao je izbornik ekipe PRONT-a Ivica Džambas.

Humane zvijezde dolaze u izuzetno respektabilnom sastavu predvođene kapetanom Goranom Vlaovićem i predsjednikom HOO-a Zlatkom Matešom, a pozivu se odazvao i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Za Humane zvijezde Hrvatske trebali bi zaigrati: Dražen Ladić, Goran Vlaović, Zlatko Mateša, Ivica Grnja, Branko Tušek, Mario Lučić, Marko Babić, Branko Strupar, Srđan Andrić, Željko Ačkar, Slaven Knezović, Milan Bandić, Darko Čordaš, Damir Bičanić, Mario Tokić, Marko Šivak, Drago Cosić, Vjekoslav Škrinjar, Robert Špehar, a očekuje se konačna potvrda Zlatka Dalića i Roberta Prosinečkog. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije