DRAGULJ BIJELIH

Katastrofalne vijesti za Hajduk. Rokas Pukštas će izbivati s terena čak dva mjeseca?

Rokas Pukštas
Ivo Cagalj/PIXSELL
10.08.2023.
u 10:45

Unatoč boli Pukštas je utakmicu s Rijekom odigrao do kraja i zabio pogodak, a tijekom proteklih dana obavljene su pretrage te je propisana terapija zbog koje će igrač biti na poštedi u narednim tjednima.

Splitski Hajduk priprema se za dvoboj 3. pretkola Konferencijske lige protiv grčkog PAOK-a koji je na rasporedu sutra pred krcatim Poljudom. Ukolko bi izbacili momčad iz Soluna, preuzeli bi status nositelja i tako bi imali lakši ždrijeb prilikom odlučujuće utakmice za ulazak u grupnu fazu.

Ipak, veliki hendikep Hajduku mogla bi biti ozljeda Rokasa Pukštasa, američkog dragulja koji se isprofilirao kao ponajbolji igrač Lekine momčadi.  Pukštas je ozlijedio koljeno uslijed nezgodnog pokreta prilikom jednog duela tijekom utakmice s Rijekom na Poljudu.

Unatoč boli Pukštas je utakmicu s Rijekom odigrao do kraja i zabio pogodak, a tijekom proteklih dana obavljene su pretrage te je propisana terapija zbog koje će igrač biti na poštedi u narednim tjednima.

Postoje izvori koji tvrde da Pukštasa neće biti čajk dva mjeseca. Insajder Brian Sciaretta, jedan od najpouzdanijih izvora koji prate sve vezano za američke nogometaše i reprezentaciju SAD-a, tvrdi da će proći 60 dana prije nego se Pukštas vrati na travnjak. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije