Danas Vitez - Borac

Karačić: Svaka nam je iduća utakmica “kvalifikacijska”

branko karačić
07.11.2015.
u 11:00

Viteški nogometni brod plovi nemirnim premijerligaškim vodama tražeći luku spasa koja je još daleko. Mnogo toga jasnije moglo bi biti nakon današnje utakmice s Borcem  u 13 sati...

- Tri vrijedna boda osvojili smo prošle nedjelje protiv Slavije, ti bodovi mogli bi u konačnici i presuditi ako ih ‘potvrdimo’ pobjedom protiv Banjolučana. Reći ću, to sam i ranije u više navrata naglašavao, za nas je svaka sljedeća utakmica kvalifikacijska, pa tako i ova protiv Borca. Međutim, ova utakmica je kvalifikacijska i za naše uvažene goste jer bi porazom u Vitezu ušli u „probleme do vrata“, u vrlo tešku situaciju. A to ovom susretu daje i dodatnu draž i dodatnu težinu, kazao je novinarima trener Viteza Branko Karačić te nastavio:

- Mi smo, rekao bih, do početka ovoga susreta u vrlo dobroj situaciji, a kako će biti nakon završetka zavisi od rezultata. Vjerujem kako će naša pozicija tada biti još bolja. Naravno, čeka nas teška utakmica protiv dobre mlade momčadi koju predvodi vrlo dobri Toni Jović. Muče nas kadrovski problemi, izvan stroja su nam Sadiković, Jusufbašić i Jurčević zbog ozljeda. Roviti su i “načeti” Kapetan i Kantar, a Muminović ima tri žuta kartona, a nakon odrađene stanke zbog tri žuta kartona u momčad se vraća Fajić. Pezo je u trenažnom procesu, dugo nije igrao, a zbog smrtnog slučaja u obitelji tri dana uopće nije trenirao. Ipak, reći ću, mi imamo dovoljno kvalitetnih igrača, sastavit ćemo momčad od spremnih igrača koji će nas, uvjeren sam, u ovoj utakmici dovesti do zacrtanog cilja.

U Vitezu se očekivao poziv Toniju Livančiću u mladu reprezentaciju BiH (U- 21). Iako Livančić igra vrlo dobro, bio je i ranije član reprezentacije, zaslužio je i kapetansku vrpcu Viteza, poziv izbornika Nestorovića nije stigao. Zašto? Livančić je imao odgovor, ali ga nije htio podijeliti s javnošću, piše Goal.

- Borac će sve poduzeti kako bi dobrim rezultatom u Vitezu uhvatio priključak s momčadima koje imaju realne izglede izboriti se za ostanak u Premijer ligi. Mladi su, dobri, znaju odigrati vrlo dobro, ali i “uprskati”. Očekujem i vjerujem kako ćemo ih mi dobrom igrom i rezultatom natjerati na novo razočarenje. Mi razmišljamo samo o pobjedi, tako ćemo igrati i, uvjeren sam, pobjedu i ostvariti, optimističan je Livančić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije