Zrinjski

Karačić propušta iduće tri utakmice

Goran Karačić
13.11.2015.
u 06:45

- Naš vratar Goran Karačić najvjerojatnije će operativnim zahvatom morati otkloniti problem s preponama. Ne treba govoriti koliko će nam nedostajati, ali ozljede se događaju u nogometu. Koliko sam upoznat, riječ je o rutinskom postupku koji iziskuje oko mjesec dana stanke, a mi mu želimo što je moguć brži i kvalitetniji oporavak - kazao je šef struke plemića Vinko Marinović.

Značilo bi to kako će Karačić propustiti preostale tri prvenstvene utakmice plemića prije zimske prvenstvene stanke, što svakako može biti hendikep za Mostarce. Karačić je već ranije imao problem s preponama za koji se zaključilo kako ga je bolje otkloniti. Za njegovo mjesto sada konkuriraju mladi Krešimir Bandić i iskusni Filip Lončarić. Zrinjski prvotno nije trebao igrati prijateljsku utakmicu u ovoj prvenstvenoj stanci, ali će to možda i napraviti kako bi provjerio formu svojih vratara pred iduću utakmicu prvenstva na gostovanju kod Olimpica. (md)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije