BHT Premijer liga

Karačić očekuje tešku utakmicu, ali i pobjedu svoje ekipe

branko karačić
22.10.2015.
u 18:50

Utakmica između nogometnih klubova "Vitez" iz Viteza i "Rudar" iz Prijedora bit će odigrana u subotu na gradskom stadionu u Vitezu, u okviru 13. kola BHT Premijer lige.

Domaćini su na konferenciji za novinare u Vitezu istaknuli kako se radi o važnom susretu, a jedan od igrača od kojeg se mnogo očekuje je Nusmir Fajić koji je kazao da se nada da će opravdati povjerenje Kluba, a osobito nakon poraza u Zenici.

- Prošao sam mnogo toga i igrao pod mnogo većim pritiscima. Moje je da pružim što bolje partije i mislim da ću već u subotu opravdati povjerenje Kluba time što ću zabiti pogodak kojim ćemo osigurati tri boda. Za nas je svaka utakmica kvalifikacijska, pa tako i ova. Imali smo jedan jako loš dan u Zenici tako da svi jedva čekamo subotu i priliku da pobjedom popravimo loš dojam iz prethodnog kola te se približimo našem cilju, a to je ostanak u društvu najboljih, kazao je Fajić, javlja Fena.

U prethodnom kolu "Vitez" je u gostujućoj utakmici protiv "Čelika" u Zenici doživio poraz, primivši čak šest golova.

Trener NK "Vitez" Branko Karačić nije skrivao kako je gorčina zbog ovog poraza još prisutna.

- Sigurno je da još ne možemo, htjeli mi to ili ne, zaboraviti onako težak, bolan i više nego zaslužen poraz u Zenici. Međutim, želimo sljedeću utakmicu odigrati onako kako smo zamislili, s jednom potpuno drukčijom partijom, više nalik onoj protiv Zrinjskog, s jednom željom, htijenjem i maksimalnom motivacijom kako bismo došli do pobjede koja nam je i više nego potrebna u ovakvom trenutku, rekao je Karačić. On vjeruje u subotnju pobjedu svoje ekipe iako je istaknuo da će to biti teška utakmica.

- Pogotovo što znamo da je "Rudar" vrlo tvrda ekipa, oslanja se pretežno na kontru i polukontru, znamo da imaju vrlo neugodne prekide, ali pokušat ćemo to neutralizirati i dobiti određenu koncentraciju i inspiraciju koja je nedostajala u zadnjoj utakmici. Svaka prilika koja se dogodi na našoj strani mora se iskoristiti kako bismo došli do onoga što želimo, a to je pobjeda na domaćem terenu, popravka lošeg dojma iz Zenice i ono što je najvažnije protiv izravnog protivnika osvojiti puni plijen koji znači ne samo tri boda nego i mnogo više. Imamo ozlijeđenih igrača, imamo loše odigranu zadnju utakmicu, očekuje nas izuzetno težak teren, ali mi smo ti koji igraju na domaćem terenu i vjerujem da ćemo ispratiti onaj crni dan iz Zenice, naglasio je Karačić.

Karačić nije želio otkrivati sastav za subotnju utakmicu, no ono što je sigurno jeste da neće moći računati na ozlijeđene Sadikovića, Kantara, Jusufbašića i Jurčevića, a zbog bolesti je upitan i Pilipović. Utakmica će biti odigrana u subotu na gradskom stadionu u Vitezu, s početkom u 14.30 sati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije