Susret sa Zrinjskim

Karačić dočekuje lidera s kojim je osvojio naslov

branko karačić
02.10.2015.
u 14:02

Karačić kaže da ne bi bili nezadovoljni neodlučnim ishodom, ali će sve poduzeti da dođemo do tri boda

Nakon 10 odigranih kola Vitez ima 10 bodova, 9 postignutih i 16 primljenih golova. Premalo za ambicije koje Vitežani gaje, a to je ostanak u Premijer ligi. 

Istina, trenutna situacija je vrlo nepovoljna, međutim kada se zna da je Vitez 6 utakmica odigrao u gostima, 4 na svom terenu, te da je za protivnike imao trenutačno najbolje plasirane i najbolje momčadi izuzme li se Zrinjski, onda ta trenutna pozicija pokazuje, vjeruju u Vitezu, pokazuje i drugu povoljniju stranu medalje. Međutim, pitanje je može li se ova slika promijeniti u 11. kolu kada Vitezu u goste dolazi lider Zrinjski?, piše Goal. 

- Imamo mi maksimalni respekt o poštovanje spram Zrinjskog koji je, već godinama, u vrhu najboljih bh. klubova. Uostalom, dolazi nam s liderskom pozicijom, a jasno je da Zrinjski, uz Sarajevo, ima i najbolju momčad. Pa i unatoč tim činjenicama očekujemo povoljan rezultat uz naglasak kako se "nećemo igrati nogometa, nećemo" ili "umirati u ljepoti", nego zalaganjem, disciplinirano, žestoko, tražiti put ka našem cilju, kazao je trener Viteza Karačić, a novinari ga priupitali, što podrazumijeva "ostvarenje našega cilja"... 

- Znači, da ne bi bili nezadovoljni neodlučnim ishodom, ali ćemo sve poduzeti da dođemo do tri boda, dodao je Karačić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije