Pobijedili 1:0

Karačić debitirao pobjedom na klupi Viteza u Mostaru

branko karačić
15.08.2015.
u 22:04

U 37. minuti je Jusufbašić donio pobjedu vrijedniju od sama tri boda

Ponovno je subota donijelo nekoliko premijerligaaških iznenađenja. Najveće je polučio Vitez koji je prvi put vođen rukom Branka Karačića ostvario pobjedu protiv Veleža u Vrapčićima 1:0.

Držao je Karačić prethodnih dana pravi "team building". Barem su tako rekli nogometaši Viteza koji su jutros šetali Mostarom te tu uživalli na kavi, kojima se dopalo kad ih je Karačić sve pustio na piće nakon doručka.

Odužili su mu se pogotkom u 37. minuti kojim je Jusufbašić donio pobjedu vrijedniju od sama tri boda. Velež je toliko bio loš na ovoj utakmici da su domaći navijači tražili ostavku trenera Dževaludina Muharemovića, piše Goal.

Ipak, još je veće slavlje napravio Travnik koji je u jednom dijelu susreta imao i dva igrača manje, ali je u dramatičnom susretu uspio slaviti sa 3:2 protiv Čelika. Poveo je Travnik preko iskusnog Duduića, a onda imao i sreće kada je autogol u svoju mrežu zabio Popović. U nastavku se sve bitno odvilo u finišu susreta. Od 77. minute Travnik je imao igrača manje, tada je isključen Nuhić. Ipak, Travnik je uspio ponovno zabiti u 84. minuti. Imao je Travnik 3:0 ali se dobro preznojio kako bi to vodstvo sačuvao. Prvo je Karić smanjio na 3:1 u 88. minuti. Bilo je to s bijele točke, a Jašarević koji je skrivio najstrožu kaznu zbog dva žuta je otišao prije vremena u svlačionicu. Samo dvije minute kasnije Čolić je sjajno centrirao, a Karić matirao Nurkovića za 3:2. Ipak, više od toga Čelik nije mogao.

Drina je rutinski sa 4:1 bila bolja od Rudara. Jakšić je zabio dva puta, po jednom su to učinili Stojanović i Ivanović, dok je za Rudar utješšnio pogodak zabio Kojić. Drini je ovo nakon četiri kola bila prva ovosezonska pobjeda.

Susret bez pogodaka i sa slabom igrom pokazaali su Mladost i Radnik. Utakmica bez previše prigoda mogla je više zadovoljiti goste koji su uspjeli nekako doći do boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije