PRAVI POTEZ

Kapetan BiH pomogao igraču Srbije izaći s terena

10.05.2017.
u 19:15

Sredinom prvog poluvremena ozlijedio se srpski igrač Slobodan Tedić, a prvi mu je u pomoć priskočio kapetan reprezentacije BiH Rijad Sadiku

Srbija je do posljednje minute bila na korak do četvrtfinala EP-a za igrače do 17 godina koji se igra u Hrvatskoj. Reprezentacija BiH je pogotkom Imamovića u 80. minuti pobijedila istočne susjede sa 1:0 te ih izbacila iz natjecanja.

Naime, Irska je bez obzira na visok poraz od Njemačke (0:7) završila u skupini na 2. mjestu s tri boda, ali boljom gol-razlikom od Srbije i BiH. Iako su obje reprezentacije završile svoj nastup na EP-u jedan je detalj obilježio utakmicu.

 Sredinom prvog poluvremena ozlijedio se srpski igrač Slobodan Tedić, a prvi mu je u pomoć priskočio kapetan reprezentacije BiH Rijad Sadiku. Fotografija se brzo proširila društvenim mrežama, a taj potez dobio je mnogo pozitivnih komentara.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije