INTERVENIRALA POLICIJA

Kaos na treningu Brazila! Neki jedva izvukli živu glavu

30.05.2018.
u 09:48

Brazilci bi se trebalo malo ugledati na svoje velike rivale Argentince. Njih je na  otvorenom treningu s tribina pratilo čak 30.000 navijača. A na Brazilovom se pojavilo 400 ljudi i nastao je - kaos. Neki su jedva izvukli i živu glavu, piše Goal. 

Trening kamp Granja Comary u saveznoj državi Rio de Janeiro prva je postaja na putu Carioca prema Rusiji i naslovu svjetskih prvaka. Pritom je izbornik Tite planirao samo jedan otvoreni trening pa je nekoliko stotina navijača pohrlilo vidjeti svoje ljubimce. Problem je što organizatori nisu računali ni na toliko!

Pa su prvo pustili njih 200 unutra dok su ostali satima čekali ispred kampa. Naravno, vrućina i nervoza učinili su svoje pa je došlo do pobune nezadovoljnih, a svjedoci kažu da su iz pobješnjele mase morali izvlačiti nekoliko uplakane i uplašene djece.

Naposljetku su navijači provalili u trening centar pa je morala intervenirati i policija. Epilog svega: umjesto da podrže svoje miljenike, frustrirani su im dovikivali i vrijeđali za onaj ogroman i šokantan poraz u polufinalu zadnjeg SP-a od Njemačke (1:7).

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije