Nogomet

Kadeti BiH završili priprema u Čitluku, izbornik zadovoljan

Sakib Malkočević
27.01.2017.
u 20:34

Kadetska nogometna reprezentacja Bosne i Hercegovine (U17) danas je u Čitluku završila četvorodnevne pripreme u sklopu kojih je odigrala i dvije kontrolne utakmice. Izbornik Sakib Malkočević je zadovoljan zalaganjem mladih igrača. 

- Momci su svjesni da su pred njima zahtjevne kvalifikacije i radili su kvalitetno. Bilo je tu i nekih novih igrača, od kojih su bar trojica pokazali da se na njih može ozbiljno računati i tako smo još više pojačali konkurenciju za tim. Do elintog kruga kvalifikacija ćemo odigrati nekoliko prijateljskih utakmica gdje će se iskristalizirati kojih će 18 nogometaša nastupati na turniru - kazao je Malkočević.

U elitnoj rundi kvalifikacija za europsko prvenstvo kadeti BiH će od 23. do 28 ožujka igrati na turniru Sedme grupe protiv reprezentacije Engleske, Slovenije i Češke. 

- Manje od dva mjeseca je ostalo do utakmica elitne runde i mi već uvelike pratimo naše protivnike. Prema onome što smo vidjeli Engleska ima zaista jaku ekipu i oni će biti favoriti u grupi, a mi, Slovenija i Češka ravnopravno konkuriramo za drugo mjesto. Bit će teško, ali nastojat ćemo ponoviti uspjeh prethodne generacije - kazao je Malkočević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije