Nogomet

Kadeti BiH ostvarili drugu pobjedu protiv vršnjaka Crne Gore

kadeti
26.02.2016.
u 08:00

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je i u durgom prijateljskom susretu odgovarajuću nogometnu vrstu Crne Gore.

Susret je odigran u Trening kampu FSCG u Podgorici, a izabranici Sakiba Malkočevića pobijedili su rezultatom 3:2. Povela je BiH već u 1. minuti utakmice kada je Demirel Veladžić pogodio mrežu Maksima Milovića, dok je Tomas Dadić u 42. minuti udvostručio prednost bh. “U-17” vrste. S tim se rezultatom i otišlo na odmor.

Domaći sastav se nije predavao i u 61. minuti Ilija Vukotić iz jedanaesterca smanjuje prednost Bosne i Hercegovine. Pitanje pobjednika riješeno je u 75. minuti kada za 3:1 pogađa Predrag Vladić. Do kraja utakmice Crna Gora uspjela je samo ublažiti poraz preko Ognjena Stjepovića.

U prvom susretu koji je odigran prije dva dana bh. kadeti su pobijedili rezultatom 3:0. Na toj utakmici Malkočevićevi izabranici bili su još uvjerljiviji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije