loše igra

Juventus prodaje Mandžukića? Čeka se samo poštena ponuda

Mario Mandžukić
Getty Images
10.04.2018.
u 11:43

"Hrvata želi nekoliko kineskih i turskih klubova. Juventus bi ga mogao prodati ako dođe poštena ponuda na kraju sezone'', tvrdi Calciomercato

Mario Mandžukić možda igra posljednje utakmice u dresu Juventusa. Sve češće se hrvatski napadač povezuje s odlaskom iz slavnog kluba.

Nedavno je La Gazzetta dello Sport objavila da bi Mandžukić mogao otići u sljedećem prijelaznom roku jer u posljednje vrijeme igra lošije i nikako da se vrati u formu.
 
"Hrvata želi nekoliko kineskih i turskih klubova. Juventus bi ga mogao prodati ako dođe poštena ponuda na kraju sezone'', tvrdi Calciomercato i otkriva da je jedan od klubova koji ga žele Bešiktaš, piše Index.hr. 
 
Mandžukić, koji je posljednji gol zabio 17. prosinca, u siječnju je imao ponudu iz Kine, ali je istu odbio iako bi postao najplaćeniji hrvatski nogometaš u povijesti. Tuttosport javlja da će ga Juventus prodati ako u sljedećih nekoliko utakmica ne dokaže da je pad forme samo slučajnost.

Juventus mu je navodno već pronašao zamjenu. Corriere dello Sport piše kako talijanski prvak želi vratiti Alvara Moratu. Španjolac je napustio Torino 2016. godine nakon što je Real aktivirao klauzulu i vratio ga u Madrid. Real ga je nakon godinu dana prodao u Chelsea u kojem zarađuje osam milijuna eura po sezoni, pola milijuna eura manje od najplaćenijeg igrača Juventusa Gonzala Higuaina.
 
Juventus bi za Moratu morao platiti 80 milijuna eura. Dio novca za 25-godišnjeg Španjolca zaradit će prodajom Mandžukića?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije