HPK Široki

Juniorima brončana medalja, kadeti četvrti

22.12.2015.
u 07:41

Uspješan nastup Plesnog kluba Široki na Europskom prvenstvu u Berlinu okrunjen novom medaljom

Članovi Hrvatskog plesnog kluba Široki pod vodstvom trenerice Nikoline Čolak imali su vrlo uspješan nastup na Europskom prvenstvu u navijačko-akrobatskom plesu u Berlinu. Juniori su osvojili broncu, dok su kadeti bili četvrti. Nastupilo je sveukupno 6000 natjecatelja iz 18 država. HPK Široki imao je 40 natjecatelja i svi su jako zadovoljni kako rezultatima, tako i ukupnim dojmom. Okrunjeni medaljama ponosni su na svoj nastup.

- Jako sam zadovoljna, kazala nam je Antonija Jozeljić. Slično razmišljaju i Marija Vranješ, Antonija Kožul i Nikola Čolak. Pred nastup u Berlinu trenirali su u dvorani Gimnazije fra Dominika Mandića u Širokom Brijegu i svoj uspjeh u Berlinu uz svoju rodbinu i prijatelje, došli su podijeliti i zahvaliti se Upravi Gimnazije koja im je ustupila sportsku dvoranu za treninge. Trenerica Nikolina Čolak promuklog glasa nakon dugog i napornog puta pohvalila je svoje mlade plesače i plesačice kazavši kako je sve bilo odlično i kako će nastaviti s radom. Prvo veliko natjecanje imat će 20. ožujka u Grudama na prvenstvu BiH gdje će HPK Široki braniti naslov prvaka BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije