Uspješan zahvat

Juan Martin Del Potro (30) operiran u Barceloni

24.06.2019.
u 10:18

Argentinski tenisač Juan Martin Del Potro (30) operiran je u Barceloni nakon što je ozlijedio čašicu koljena, a fotografija ozlijeđenog Argentinca iz bolničkog kreveta veoma brzo je obišla svijet.
Ovaj tenisač tijekom čitave karijere ima velike probleme s ozljedama i prema mišljenju brojnih teniskih stručnjaka, ozljede su znatno utjecale na njegovu karijeru i spriječile su ga da pokaže svoj puni potencijal.

"Operacija je prošla veoma dobro, trenutačno se oporavljam i hvala svima na porukama podrške i ohrabrenja", napisao je popularni Delpo uz sliku na Instagramu.

Na fotografiji se vidi potpuno zamotana desna noga argentinskog tenisača, a mnogi zaljubljenici u bijeli sport upravu su ovu fotografiju proglasili jednom od najtužnijih u povijesti, posebno jer je riječ o samo jednoj u nizu ozljeda sjajnog tenisača iz Argentine.
Pojedini mediji objavili su da bi nakon ove operacije Del Potro mogao i završiti karijeru, što je i on sam potvrdio da postoji mogućnost, no sigurno je da će, kao i do sada, uložiti maksimalni napor da se vrati na teren.

Najveći uspjeh Del Potro je ostvario 2009. godine kada je osvojio US Open, a s reprezentacijom Argentine osvojio je Davis Cup 2016. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije