Tjedan do odluke

Jozak otkrio: Šest je kandidata za izbornika, među njima i stranac

Romeo Jozak
Goran Stanzl/PIXSELL
14.09.2015.
u 14:33

Tehnički direktor svih hrvatskih reprezentacija Romeo Jozak trenutno je najaktivniji član HNS-a u potrazi za novim izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije. U razgovoru za Goal otkrio je nekoliko zanimljivih informacija.

- Obavio sam četiri razgovora. Dva u inozemstvu i dva u Hrvatskoj, a još me čekaju razgovori s dodatna dva kandidata. Dakle, u užem izboru su šestorica, ali ne želim otkrivati imena. Zadovoljan sam s razgovorima. Opipavali smo kandidate. Želio sam osjetiti gledaju li oni na to samo kao veliku priliku jer se radi o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, ili bi dali sve na svijetu da postanu izbornici. Kod nekih sam osjetio baš tu veliku želju, onu iskru u njihovim očima. To mi je, priznajem, bilo jako važno. Razgovori su bili iznimno detaljni i sada imamo puno bolju sliku - rekao je Jozak pa na kraju otkrio:

- U našem planu je i jedan strani kandidat. I s njime smo već obavili razgovore, ali o detaljima i njegovom imenu još nećemo izlaziti u javnost - završio je Jozak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije