Posušje

Još jedan uspješan nastup članova TKD “Poskok” na prvenstvu Federacije BiH u Zenici

11.04.2017.
u 07:00

Na taekwondo prvenstvu Federacije Bosne i Hercegovine za uzraste seniora, juniora te starijih i mlađih kadeta nastupilo je više od 400 natjecatelja iz 20-tak klubova Federacije BiH. Posuški TKD “Poskok” nastupio je sa 26 članova.

Posuški taekwondaši ostvarili su odličan uspjeh, iako nastup nije bio najsretniji za neke pojedince. Naime, nakon pobjede prekidom u prvoj borbi kadet Antonio Bešlić u drugu borbu ulazi kao favorit i dominira borbom s uvjerljivim vodstvom, ali tjekom napada nesretno pada na leđa te gubi borbu i završava u zeničkoj bolnici iz koje putuje kući s gipsom.

Također posuška seniorka Martina Kovač u finalnoj borbi, u kojoj je bila uvjerljivo bolja, u posljednjim sekundama blokira napad protivnice nakon kojeg završava u zeničkoj bolnici s lomom na ruci i zlatom oko vrata. 

Na ovom prvenstvu je osvojeno ukupno 27 medalja: 14 zlatnih, 8 srebrnih i 5 brončanih medalja. Formaši su prvaci Federacije u 2017. godini, a posuške seniorke i juniorke u borbama viceprvakinje Federacije Bosne i Hercegovine. Trener Petar Boban zahvalio se domaćinima te svima koji su potpomogli “poskocima”na ovom teškom ali uspješnom natjecanju koje je bilo samo priprema za Državno prvenstvo koje će se održati 14. svibnja 2017. u Bugojnu gdje očekujemo i bolje rezultate, - kazao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?