Pecara

Joeliton posredstvom Wagnera stigao u Široki Brijeg

24.02.2017.
u 09:00

Po povratku iz Brazila nakon zimske stanke Wagner Lago nam je rekao da je “našao zanimljivog igrača u rodnom Ilhéusu” te kako je moguće da taj uskoro stigne na Pecaru. I, stigao se jedan simpatični “dugonja” koji je odmah otišao na trening u kamp “Musa Karačić”.

Prilagodba

Nizao je krugove oko travnjaka s Ivanom Barabanom koji radi odvojeno od ostatka momčadi zbog problema s trbušnim zidom:

- Treba mu vremena prilagoditi se novoj sredini i uvjetima, osobito hladnoći. Napustio je rodni grad Ilhéus kad je tamo bilo uobičajenih 35 stupnjeva u plusu, kažu Stipe Marković i Luka Juričić koji su se brzo sprijateljili s Joelitonom Lopezom de Santosom i odveli ga na kavu:

- Dobra kava, prava brazilska, uspjeli smo “prevesti” ono što je Joeliton riječima i rukama objašnjavao na portugalskom.

Wagner kaže da je više puta gledao zemljaka na utakmicama kluba Colo Colo, regionalnog ligaša iz Ilhéusa u državi Bahia:

- Mislim kako je dobar igrač. Igra s obje noge, koristan je na lijevom i na desnom krilu, ofenzivac je, dosta je brz. Nije ni nespreman, radio je individualno u Brazilu.

Vrijednost

Pa, kad Wagner kaže, treba mu vjerovati...

- Baš tako. Valjda Wagner može procijeniti vrijednost igrača. S Joelitonom smo sklopili ugovor do kraja sezone, s opcijom produžetka nakon toga. Joeliton će imati pravo nastupa čim sredimo njegove papire i radnu dozvolu, rekao nam je Dalibor Šilić, sportski direktor Širokog Brijega.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije