NOVI DRESOVI

Je li ovo prvi znak da Cristiano Ronaldo odlazi iz Reala?

Twitter/Real Madrid
30.05.2018.
u 18:59

U novim Adidasovim dresovima fotografirani su i ostali Realovi igrači, jedino je na Ronaldovom mjestu samo dres s brojem sedam

Nogometaši madridskog Reala nedavno su pobjedom protiv Liverpoola (3:1) treći put u nizu osvoji naslov Lige prvaka. Madriđanima je to rekordni 13. trofej najelitnijeg europskog natjecanja. 

U slavlju nakon osvojenog naslova Realova zvijezda Cristiano Ronaldo dao je navijačima materijala za razmišljanje. 

- Navijači su uvijek bili uz mene i u sljedećih će nekoliko dana sve znati. Uživao sam u Realu, uskoro ću nešto više reći o svojim planovima - rekao je Portugalac i pokrenuo lavinu glasina kako napušta Santiago Bernabeu.

Još uvijek je sve obavijeno velom tajne, ali da se nešto sprema daje se naslutiti nakon posljednjeg videa u kojem je Real predstavio dresove za novu sezonu.

U tom video nove Adidasove dresove predstavile su glavne zvijezdama, ali bez Cristiana Ronalda.

U videu su Gareth Bale, Isco, Toni Kroos i Karim Benzema, ali nema Portugalca. U novim Adidasovim dresovima fotografirani su i ostali Realovi igrači, jedino je na Ronaldovom mjestu samo dres s brojem sedam. 

Navijači su na društvenim mrežama već počeli diskusiju o mogućem odlasku Cristiana Ronalda iz Reala. Je li ovo prvi znak da portugalska zvijezda odlazi iz Madrida?

Video možete pogledati OVDJE
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije