Ronaldo šokirao 'kraljeve'

Ja u Barceloni? Sve je moguće!

Cristiano Ronaldo
Foto: Gtres/PIXSELL
1/2
11.12.2015.
u 16:46

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo nije odbacio mogućnost da jednog dana prijeđe u redove najvećeg rivala njegova Real, Barcelonu. Nemoguće? Možda i ne

Cristiano Ronaldo (30) očito po svaku cijenu želi ostaviti otvorene sve mogućnosti za nastavak karijere. I ne samo to, Cristiano čak otvara i nova tržišta. Portugalac ide toliko daleko da je čak ostavio otvorenom mogućnot prelaska u redove nekih od najvećih rivala Manchester Uniteda i Real Madrida. 

- Bilo bi to jako komplicirano, ali... Postoje stvari za koje ste nekad misli da nikada ne biste mogli napraviti. Na primjer, da bih jednog dana mogao zaigrati za Barcelonu ili za bilo koji drugi klub osim Manchester Uniteda u Engleskoj. No ništa nije 100 posto sigurno. U nogometu ne postoje garancije - šokirao je Cristiano Ronaldo svojim izjavama za AP.

Zamislite napad u kojem bi zajedno igrali dva ponajbolja nogometaša svih vremena,Leo Messi i Cristiano Ronaldo. Pitanje je samo koliko bi lopti moralo biti u terenu. Naravno, ova šokantna izjava ne znači da Ronaldo prelazi u Barcelonu već u sljedećem prijelaznom roku. No...

- Sve je otvoreno, sve lige, no mogao bih svoju karijeru završiti i u Realu. Iskren sam, ne znam što se može dogoditi sutra. Da sam barem 75% siguran u to, rekao bih vam. No ja nemam pojma - zagonetan je Ronaldo.

Kao mogući novi Ronaldov klub dugo se već spominju Manchester United i PSG, no nakon ove izjave u konkurenciju dolaze i Manchester City, Liverpool, Arsenal, Barcelona... Uh, bit će vatreno na Santiago Bernabeuu ovih dana.

- SAD? Ne, ne razmišljam još o tome sada. Profesionalni nogometaši ne smiju razmišljati o budućnosti, nego samo o sadašnjosti. A moja sadašnjost je dobra, sretan sam u Realu, no za koju godinu ne znam kako ću razmišljati - ublažio je svoje izjave Ronaldo kojem ugovor s Realom izlazi 2018.

- Kada se približim kraju ugovora, morat ću odlučiti hoću li ostati u Realu, potražiti drugi klub ili završiti karijeru. To je sasvim normalno. Ne brinem se jer znam da sve ima svoj početak i kraj. Spreman sam na to, spreman sam ostati u Realu do kraja karijere, potražiti drugi klub, ali i završiti karijeru kada za to dođe vrijeme. To je dio mog posla - zaključio je iskreni Ronaldo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije