tema ima puno

Izvanredna konferencija: Zdravko Mamić obratit će se naciji!

Zdravko Mamić
Marko Lukunić/PIXSELL
22.06.2017.
u 21:00

Čelnik maksimirskog kluba naciji će se obratiti sutra u 11 sati iz hotela Sheraton

Nogometaši Dinama ovih su dana započeli pripreme za novu sezonu, a klupski savjetnik Zdravko Mamić najavio je izvanrednu konferenciju za novinare.

Čelnik maksimirskog kluba naciji će se obratiti sutra u 11 sati iz hotela Sheraton. Iako je, kad je Mamić u pitanju, teško prognozirati o čemu će govoriti, ovoga puta tema ne bi trebalo nedostajati. U posljednje vrijeme nagomilalo se puno toga, od fizičkog napada na njega na Braču preko verbalnog na Janicu Kosteliću. Sigurno će biti riječ o procesu koji se protiv njega i drugih osumnjičenika vodi u Osijeku, kao i svjedočenju Luke Modrića. Tu je i incident sa suda kada je trebao svjedočiti Lovren, Kovačićeva svadba... A tko zna, možda bude i ponešto o Dinamu i najavi nove sezone u kojoj će se najtrofejniji hrvatski klub pokušati vratiti na tron.. U svakom slučaju trebalo bi biti zanimljivo...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije