ŽELIMO MU BRZ OPORAVAK

Izbornik Mršić zaražen koronavirusom, na Badnjak po njega došla kola hitne pomoći

25.12.2020.
u 08:18

Mršić je objavom na Facebooku htio osvijestiti sve one ljude koji misle da je bolest COVID-19 mačji kašalj

Kada smo na Badnjak hrvatskom košarkaškom izborniku Veljku Mršiću poželjeli čestit Božić, požalio se da će Božić dočekati u bolnici. Znali smo da je Mršić pozitivan na koronavirus, no da će mu biti potreban bolnički tretman bilo je neugodno iznenađenje.

Prije no što će na Badnju večer, negdje oko 20 sati, po njega doći kola hitne pomoći, Mršić je sedam dana samoizolacije proveo u zadarskom stanu koji koristi kao trener košarkaša Zadra. 

S obzirom da nikako nije uspijevao srušiti visoku temperaturu i smiriti kašalj te da je ušao u zonu osmog do desetog dana, za koje se tvrdi da su najkritičniji i da u njima bolest zna eskalirati, po savjetu svog dobrog prijatelja prof. dr. Dragana Primorca i još nekolicine vrhunskih liječnika, Mršić je odlučio zatražiti bolničku skrb.

Nedugo po prijamu u zadarsku bolnicu, na COVID odjelu, Mršić je objavio i svoju bolničku fotografiju s maskom za dotok kisika čime je dao do znanja da je informacija o njegovu hospitaliziranju javna.

Provjerili smo to još i porukom u kojoj nam je otpovrnuo da je s tom objavom htio osvijestiti sve one ljude koji misle da je bolest COVID-19 mačji kašalj. Naglasio je da  zna biti vrlo neugodna i prijeteća i za dio populacije koji je u punoj snazi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije