UOČI FINSKE

Izbornik Čačić doznao odličnu vijest za završnicu kvalifikacija

06.10.2017.
u 15:07

Lovren će se priključiti momčadi na letu za Kijev gdje će u ponedjeljak Hrvatska igrati protiv Ukrajine.

U posljednjem kolu skupine I Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. godine, izbornik Ante Čačić moći će računati na Dejana Lovrena koji je ovoga tjedna bio u intenzivnom tretmanu oporavka od ozljede.

Dobra je to vijest za našeg izbornika budući da su ranije otpali Vedran Ćorluka, Tin Jedvaj i Borna Barišić. 

Lovren će se priključiti suigračima u subotu kada reprezentacija leti u Kijev. Hrvatska će u nedjelju odraditi službeni trening, a u ponedjeljak je utakmica protiv Ukrajine na rasporedu u 20:45 sati po hrvatskom vremenu.

Prije toga Hrvatsku večeras očekuje važan ogled s Finskom na Rujevici. Dio Armade najavio je kako će bojkotirati susret, a o tome se oglasila i navijačka udruga Uvijek vjerni.

- Mnogi nas pitaju što mislimo o bokotu pojedinih navijačkih skupina uoči bitnih kvalifikacijskih utakmica protiv Finske i Ukrajine. Nije nam to prvi put da nas obasipaju sličnim pitanjima. Odgovaramo uvijek isto, kao što i naše samo ime veli – Uvijek vjerni – za nas reprezentacija i nacionalna zastava i grb, dakako i himna, nemaju alternative.

Mi smo tu da bodrimo hrvatsku reprezentaciju, pružamo joj bezrezervnu podršku, da podržavamo igrače i sve one koji žele isto što i mi. To je najkraći i najbolji odgovor na pitanje o našem stavu oko reprezentacije. Ona je nama svetinja i tu priča i počinje i završava, poručuju Uvijek vjerni.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije