čitluk

Izabrano vodstvo ŽNK Brotnjo, djevojke u sljedećoj sezoni počinju natjecanje u Prvoj ligi FBiH

ZNK Brotnjo
11.06.2016.
u 10:40

Prije godinu dana Mateo Musa i Leonardo Klemo, profesori tjelesne i zdravstvene kulture, pokrenuli su organiziranu obuku i treninge nogometa za djevojke iz općine Čitluk koje su izrazile volju i interes za ženski nogomet. 

Treninzi su se odvijali na stadionu Bare uz veliki interes igračica koje su do sada odigrale i tri kontrolne utakmice. Uz treninge i kontrolne utakmice iskazana je i želja za uključivanje u službeno natjecanje za nogometašice, Prvu žensku ligu FBiH u narednoj sezoni 2016/17., te je stoga u četvrtak, 09.06.2016. godine održana utemeljiteljska Skupština Ženskog nogometnog kluba "Brotnjo" na kojoj su donesene potrebne odluke i izvršen izbor članova u tijelima kluba, piše Brotnjo.info.

Za predsjednika kluba je izabran Josip Bulić, za potpredsjednika Dane Bevanda. Uz spomenute u Upravni odbor su još izabrani članovi: Marijan Luburić, Danijel Sabljić i Mateo Musa. Također su izabrani članovi Nadzornog odbora i Stegovnog povjerenstva - priopćeno je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?