PRISJETIO SE

Ivanišević otkrio kako mu je Jovo vicevima pomogao osvojiti Wimbledon

PIXELL
22.04.2020.
u 07:25

Goran Ivanišević prisjetio se osvajanja Wimbledona 2001. godine tijekom gostovanja u srpskoj emisiji Veče s Ivanom Ivanovićem.

Ivanišević je tada u polufinalu s 3:2 u setovima svladao domaćeg igrača Tima Henmana, a sada je ispričao zanimljivu anegdotu. - Cijela Engleska navijala je za Henmana iako je bilo i mojih navijača.

Znam da je prvi prekid meni pomogao, netko je poslao tu kišu. U svlačionici nisam bio najbolje volje jer sam gubio 1:2 u setovima, kad je ušao Jovo Savić, sparing-partner sestara Williams, i počeo pričati viceve. U tih sat vremena ja sam umirao od smijeha, zaboravio i na Henmana, kišu, Wimbledon... Opustio me i onda sam znao da je to - to - rekao je Ivanišević koji je tada za Wimbledon dobio pozivnicu.

- Oni nisu imali osam dobrih svojih igrača za sve pozivnice pa su rekli "hajde, dat ćemo jednu Goranu". Mislim da su požalili dan kad su to napravili jer sam pobijedio njihovog heroja Henmana.

Ivanišević je danas jedan od trenera Novaka Đokovića. - Jedne večeri me nazvao i prvo sam mislio da je šala. Rekao mi je da bi volio da se priključim njegovom timu.

Znam ja njega već dugo vremena i dobri smo, a iako sam već imao planove, uspio sam se organizirati da s njim budem prvi tjedan na pripremama i da vidim kako to sve izgleda. Velika je odgovornost biti u timu čovjeka koji je najbolji na svijetu jer se očekuju samo pobjede - rekao je Goran.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije