trener Novaka Đokovića

Ivanišević objavio fotografiju Đokovićevog tima, evo što je poručio

Facebook
05.01.2022.
u 20:29

Sudeći prema fotografiji koju je Goran objavio, dobar duh Đokovićeve ekipe još nije splasnuo, ali su zasigurno umorni od velike drame koja se stvorila i vjerojatno brinu što će biti s Novakom kao i njegovim nastupom

"Ne baš najuobičajeniji put u Australiju", napisao je trener Novaka Đokovića i hrvatska teniska legenda, Goran Ivanišević, na društvenim mrežama uz fotografiju sebe i ostatka Novakovog tima. 

Naime, njihov je pulen 'zarobljen' u pritvoru na aerodromu jer nije dobio vizu za ulazak u državu, iako je navodno dobio medicinsko izuzeće za nastup na Australian Openu.  

Prema posljednjim informacijama, Đoković je izoliran u sitnim satima, budući da je tamo prošlo četiri sata iza ponoći i idalje čeka.  Čuvaju ga policijaci ispred sobe i oduzet mu je mobitel. 

Sudeći prema fotografiji koju je Goran objavio, dobar duh Đokovićeve ekipe još nije splasnuo, ali su zasigurno umorni od velike drame koja se stvorila i vjerojatno brinu što će biti s Novakom kao i njegovim nastupom koji bi mogao biti povijesni u svijetu tenisa kada bi Novak obranio titulu osvajača AO-a i tako došao do svog 21. grand slam naslova, jednog više nego li što ih imaju Rafael Nadal i Roger Federer.  

Novak Đoković nalazi se  trenutno u sobi na aerodromu u Melbourneu i nitko ne može doći do njega niti mu ući u sobu, potvrdio je to za B92 Srđan Đoković, otac prvog reketa svijeta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije