INCIDENT U MELBOURNEU

Ivanišević objasnio zašto je Đoković urlao prema njemu

03.03.2021.
u 16:47

Novak Đoković osvojio je Australian Open uz probleme s ozljedom trbušnog zida. Više od pola turnira mučila ga je ozljeda zbog koje pauzira mjesec dana.

Za vrijeme osmine finala turnira protiv Amerikanca Taylora Fritza srpski je tenisač bio silno nervozan. U jednom trenutku se obrušio na ložu u kojoj sjedi Goran Ivanišević i zaurlao:

"Čekam te pola sata da kažeš nešto!"

Tada javnosti nije bilo poznato kome se točno Đoković obratio, no u razgovoru za HRT sve je otkrio sam Ivanišević. Đoković je, dakle, dovikivao točno.

"Vidjeli smo da je bilo kašljanja, ali to je tri reda iznad mene. Shvaćam ga, velika je tenzija. Teško je nešto reći, teren je velik, sve se primijeti. Teško je objasniti... Shvaćam ga, takav je pritisak. Neka se on dere i pobjeđuje na Grand Slamovima", rekao je Ivanišević pa nastavio:

"Naš mentalitet je isti, jezik je isti, to puno pomogne u objašnjavaju, u razgovoru i na terenu. Čak nekad ne mora ništa reći, dovoljno je da se pogledamo. Balkanac može trenirati bilo koga, ali Balkanca ne može trenirati nitko osim Balkanca."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije