Ivanišević i stručni stožer slali su Đokoviću poruku u boci i misteriozni napitak

30.01.2023.
u 14:23

Novak Đoković osvojio je desetu titulu u Australiji te ukupno 22. grand slam turnir čime se izjednačio s Rafaelom Nadalom na prvo mjesto vječne ljestvice. Uz to, Đoković se vratio na prvo mjesto ATP liste i opet je najbolji tenisač svijeta, Grk Stefanos Tsitsipas ipak nije mogao protiv sjajnog Noleta.

Međutim, jedna krajnje intriganta scena pojavila se na društvenim mrežama i brzo prikupila preko milijun pregled na TikToku. Naime, Goran Ivanišević i stručni stožer poslali su preko sakupljača lopti odnosno službenih ATP osoba, bocu s tajanstvenom porukom i misterioznim napitkom.

Đoković je kasnije rekao da je to čudotvorni napitak koji mu je pomogao da zaigra bolje, sadržaj bočice do sada nije otkriven, a vjerojatno će i ostati tajna. Ipak, mnogi se pitaju je li ovo dopušteno? Novim pravilima na Australian Openu dopušten je tzv. coaching na terenu, tako da trener i igrač mogu komunicirati tijekom meča.

- Tražio sam savjete i vodstvo jer se nisam osjećao ugodno u meču - priznao je Đoković nakon pitanja o stalnoj komunikaciji s hrvatskim teniskim asom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije