tenis

Ivan Dodig ipak nije uspio: Ispao je u osmini finala parova na US Openu

Ivan Dodig
Igor Kralj/Pixsell
06.09.2021.
u 21:49

Bolji od njega i Indijca Rohana Bopanne bili su Rajeev Ram i Joe Salisbury sa 6-7(4), 6-4, 7-6(3).

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov partner, Indijac Rohan Bopanna, završili su s nastupom na turniru parova US Opena u osmini finala. Bolji su od njih bili Rajeev Ram i Joe Salisbury sa 6-7(4), 6-4, 7-6(3).

U prvom setu ni jedan par nije izgubio početni udarac iako je hrvatsko-indijska kombinacija opasnije živjela na svoj servis. Dodig i Bopanna su bili bez break šanse, dok su suparnici propustili jednu takvu priliku.

No, u tie-breaku su Dodig i Bopanna posve dominirali. Brzo su pobjegli na 6-1 i dobili prvi set. Odmah na startu drugog seta Hrvat i Indijac su propustili kombinirano tri break-lopte u uvodna dva servis gema suparnika.

I kada su tu ostali praznih ruku uslijedio je odgovor Rama i Salisburyja koji su kod 4-4 napravili break i potom dobili set.

U trećoj dionici prvi su do prednosti došli Ram i Salisbury (break kod 2-2), ali su Dodig i Bopanna odmah vratili taj minus te se o pobjedniku odlučivalo u tie-breaku. U njemu su Ram i Salisbury nakon 2-2 nanizali četiri poena i time slomili otpor suparnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije