NK ŠIROKI BRIJEG

Iskusni Jure Obšivač potpisao za "Plavo-bijele"

07.07.2020.
u 15:35

Jure Obšivač novi je član NK Široki Brijeg i osnažit će konkurenciju u defenzivnom dijelu momčadi. Iskusni Obšivač može igrati na pozicijama braniča i zadnjega veznog igrača, a za „Plavo-bijele“ je potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produženja na još godinu dana.

- Došao sam u veliki klub u Bosni i Hercegovini. NK Široki Brijeg trenutačno ima mladu i talentiranu momčad koja uz kvalitetan rad može samo napredovati. Vjerujem kako ću svojim iskustvom doprinijeti kvaliteti ove momčadi i pomoći mladim suigračima u borbi za vrh tablice. Siguran sam kako pravi rezultat neće izostati - kazao je 30-godišnji Metkovac.

Obšivač je karijeru započeo u Hajduku, a igrao je još za GOŠK iz Kaštel Gomilice, Dugopolje, Istru, Split, kazahstanski Atyrau, rumunjski Sepsi i slovenske Domžale.

Njegov posljednji angažman u kineskoj drugoligaškoj momčadi Beijing BSU naprasno je prekinut zbog početka pandemije koronavirusa u toj najmnogoljudnijoj zemlji svijeta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije