CORRIERE DELLO SPORT

Inter se rješava Marcela Brozovića. Hrvat u razmjeni seli kod španjolskog giganta?

Marcelo Brozović
Goran Stanzl/PIXSELL
27.02.2023.
u 21:27

30-godišnji hrvatski reprezentativac navodno više nije u planovima milanskog velikana

Talijanske novine Corriere dello Sport pišu kako bi hrvatski maratonac u veznom redu Marcelo Brozović mogao napustiti milanski Inter nakon sedam godina. Nerazurri navodno i dalje žele Francka Kessieja iz Barcelone, dok bi za njega poslali nekoliko milijuna te upravo Brozovića jer ga trener Simone Inzaghi zbog učestalih ozljeda više ne vidi u početnih 11. 

Kessie je u ljeto 2022. došao u Barcelonu kao slobodan igrač, a prije toga je nastupao za AC Milan. U prvom dijelu sezone nije bio u planovima trenera Xavija, no to se dosta promijenilo u nastavku te je, tvrdi španjolski Mundo Deportivo, sada zadovoljan i želi ostati u katalonskom klubu, s kojim ima ugovor do 2026. godine.

Katalonce će biti teško nagovoriti na prodaju nogometaša iz Obale Bjelokosti jer su zadovoljni učinkom Kessieja. Brozović je 2016. došao u Inter iz Dinama i dosad je za talijanski klub upisao 307 nastupa, 30 pogodaka i 37 asistencija te bio jedna od ključnih karika višestrukog prvaka Italije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?