Insajder: Modrić sigurno napušta Real, žele ga ova četiri kluba

22.02.2024.
u 13:54

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić će na kraju sezone napustiti Real, tvrdi turski insajder Ekrem Konur. Legendarnom veznjaku madridskog kluba tada će isteći ugovor potpisan u ljeto 2023. Modrić je tada bio odbio bogate ponude saudijskih klubova te produljio suradnju s Realom.

Konur tvrdi da će mu na pragu 39. rođendana ponude ponovno poslati saudijski klubovi Al Ahli, Al Hilal i Al Nassr koji funkcioniraju zahvaljujući novcu gotovo neograničeno bogatog državnog fonda. Postoji i konkretan interes Inter Miamija, kluba iz MLS-a čiji je vlasnik David Beckham i u kojem igraju najboljih svih vremena Lionel Messi te Jordi Alba i Sergio Busquets.

Brojni mediji mjesecima pišu kako je Modrić nezadovoljan statusom u Realu. Nakon što je godinama bio neupitan član početne postave, trener Carlo Ancelotti sada ga vidi kao rezervu. Sakupio je 28 nastupa, ali često je ulazio s klupe, pa tako ima ukupno 1461 minutu na terenu.

Prije no što donese odluku o nastavku klupske karijere, Modrić će u lipnju i srpnju kao kapetan voditi hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Dosad je s njom osvojio srebro i broncu na svjetskim prvenstvima, a 2018. proglašen je najboljim igračem na svijetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije