CR7 ruši sve rekorde:

Ima 210 mil. obožavatelja, više no itko

Cristiano Ronaldo
27.02.2016.
u 15:48

Kada sve svoje obožavatelje na društvenim mrežama zbroje LeBron James, Michael Jordan, Kobe Bryant, Kevin Durant i Stephen Curry još su iza Portugalca Cristiana Ronalda

Voljeli ga ili ne, jedno morate priznati - Cristiano Ronaldo jedna je od najvećih sportskih zvijezda današnjice. Ako već njegovu popularnost ne želite mjeriti sponzorskim ugovorima ili sportskim uspjesima, onda je teško ignorirate 'more' obožavatelja.

A oni su na tri društvene mreže upravo prešli brojku od - 210 milijuna ( 210.000.000). U obzir su uzete tri najpopularnije društvene mreže, Facebook, Instagram i Twitter , a koliko je to fantastičan doseg pokušali su dočarati Španjolci usporedivši Ronaldove obožavatelje s onima nekih od najvećih sportskih zvijezda proteklih godina, prenosi 24sata.hr

Tako ispada da Ronaldo sam ima više obožavatelja nego LeBron James, Michael Jordan, Kobe Bryant, Kevin Durant i Stephen Curry zajedno. Oni svi zajedno skupili su ih 187 milijuna. Iza Ronalda je i njegov najveći konkurent i vječna inspiracija Leo Messi koji ima 122 milijuna 'pratitelja'. Uspjeh nogometnog dvojca time je još veći ako se zna da su daleko iza njih ostale zvijezde 'američkih' sportova gdje su društvene mreže jako popularne.

Ronaldo je tako postao prvi sportaš u povijesti koji je prešao brojku 200 milijuna obožavatelja, dok je najbolji u Sjevernoj Americi LeBron James sa 69 milijuna. I još jedna usporedba koja otkriva Ronaldov uspjeh. Kada bismo zbrojili obožavatelje pet najpopularnijih sportskih saveza u Americi (NBA, NFL, MLB, NHL, MLS) za Ronaldom bi zaostali za 90 milijuna obožavatelja (126 milijuna obožavatelja ukupno).

Najviše obožavatelja Ronaldo ima na Facebooku (109 milijuna), a slijede Instagram(50,1 milijuna) te Twitter (40,7 milijuna).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije