OPRAO 'KRALJEVE'

Igrao protiv Modrića i Reala, a sada kaže: Ti igrači su đubrad

Luka Modrić
Senis Cebolla / ALFAQUI/NEWSCOM
20.03.2023.
u 19:23

- Kad igraš protiv Real Madrida i kad te Luka Modrić nagazi po petama i kaže ti da si gov**, shvatiš da nisu osobito prijateljski raspoloženi, ali vrhunski su igrači, rukuju se s tobom i pokažu poštovanje - rekao je Sigurdsson.

Islanski nogometaš Arnor Sigurdsson otišao je na posudbu iz Norrköpinga u moskovski CSKA. U Ligi prvaka dvaput je pobijedio Real Madrid, a sada se osvrnuo na te utakmice. Ne pamti baš po dobrom Luku Modrića i ostale igrače kraljevskog kluba.

- Kad igraš protiv Real Madrida i kad te Luka Modrić nagazi po petama i kaže ti da si gov**, shvatiš da nisu osobito prijateljski raspoloženi, ali vrhunski su igrači, rukuju se s tobom i pokažu poštovanje - rekao je Sigurdsson.

Zatim je dodao:

- Ti su igrači đubrad. Jako su dobri nogometaši, ali kad dođe do određenih stvari, poput oduzimanja lopte na granici prekršaja, prljavih poteza na kornerima i ostalog, najgori su. To je jedino što ti ostane u glavi poslije igranja protiv njih.

CSKA je prije nekoliko sezone svladao Real s 3:0 i 1:0. Modrić u te dvije utakmice nije ni jednom startao, ali je dobio priliku s klupe.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije