Razgovor: dr. sc. Tomislav Madžar

Igrači su iznimno motivirani i čine snažan tim, možemo daleko dogurati

16.06.2016.
u 08:00

Susret Hrvatske i Turske savjetnik za zdravlje i sport hrvatske predsjednice Tomislav Madžar promatrao je s tribina premda je žarko želio biti na klupi hrvatskih Vatrenih gdje je već dulje vremena i dio medicinskoga tima. Ipak, dužnost je dužnost. Ovaj svestrani Hercegovac s adresom u Zagrebu je menadžer, poduzetnik, liječnik, savjetnik predsjednice..., a ne zaboravlja ni rodni kraj.

Kakvo je raspoloženje hrvatske nogometne reprezentacije na ovome prvenstvu?

- Cijelu reprezentaciju i stručni stožer karakterizira izniman timski duh, a entuzijazam je svakim danom sve veći. Igrači se odlično poznaju i besprijekorno funkcioniraju kao ekipa. Psihička snaga svakog pojedinca pridonosi osobnoj motivaciji. Kad tako visokomotivirane vrhunske igrače i profesionalce objedinite u jedan tim, dobijete dodatnu snagu i sinergiju kakva je stvorena u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Vjerujem i nadam se kako će ih ta pozitivna energija, popraćena onom navijačkom srčanih hrvatskih navijača, voditi kroz utakmice u nimalo lakoj skupini i dalje u natjecanju. Pozivam sve navijače na sportsko navijanje i nultu toleranciju prema huliganizmu, rasizmu i širenju mržnje bilo koje vrste.

Cijeli razgovor čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije