KAD HRVAT NEŠTO KAŽE...

Igrači Juvea 'glupirali' se u avionu, a onda im je Mandžo poslao oštro upozorenje!

Foto: Instagram
1/2
20.07.2017.
u 19:35

Igrači torinskog kluba otputovali u New York na američku turneju na kojoj će marljivo trenirati i odigrati nekoliko prijateljskih dvoboja

Nogometaši Juventusa imali su iznimno uspješnu prošlu sezonu u kojoj su postali prvaci Italije i igrali finale Lige prvaka, nakon čega su otišli na zasluženi odmor. No, i to je kratko trajalo pa su već u punom pogonu pripremajući se za nove izazove. 

Danas su tako otputovali u New York na američku turneju na kojoj će marljivo trenirati i odigrati nekoliko prijateljskih dvoboja, a atmosfera u momčadi prilično je dobra. Prije puta igrači su se zajedno fotografirali i objavljivali to na društvenim mrežama, a onda su Benatia i Pjanić odlučili na Instagramu snimati uživo. No, nisu očekivali da će ih u komentarima 'napasti' čak i vlastiti suigrači.

Dobili su nekoliko njihovih poruka, a najdalje je otišao Mario Mandžukić koji im je napisao: "Prekinite ovaj cirkus".  Naravno, i to je bio dio zafrkancije, ali dvojac je ubrzo prekinuo snimanje. S Mandžom se nikad ne zna, ne zovu ga bez razloga 'Mr. No Good'...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije