Nogometaši

Igrači Borca nisu počeli pripreme

borac
VL FOTO
12.01.2016.
u 07:00

Borac nije počeo s pripremama za proljetni dio polusezone, a Banjolučanima će sljedeći tjedan dana biti odlučujući u borbi za preživljavanje, piše Večernji list BiH.

Skupština 15. siječnja

Radna skupina koja je formirana imala je sastanak s gradonačelnikom Slobodanom Gavranovićem te članovima Gradske uprave i dogovoreno je da se izborna skupština održi u petak, 15. siječnja, u 18 sati te da se s pripremama počne u nedjelju, 17. siječnja, u 10 sati. Borac će tako pokušati izbjeći gašenje jer su brojni dugovi došli na naplatu, a klub je već mjesecima bez Upravnog odbora.

Gradska uprava je, prema svemu, voljna pomoći, a sad se čekaju i konkretni koraci nakon kojih se mora obaviti razgovor s nogometašima i stručnim stožerom.

Nekoliko kandidata se spominje za mjesto predsjednika. To su Darko Ljubojević, bivši kapetan tima i potpredsjednik Nogometnog saveza BiH, zatim Darko Milutinović i Zoran Kalinić, iako nitko nije želio prokomentirati svoju kandidaturu. Veterani kluba su podržali ovu inicijativu, a trener Željko Vranješ ističe kako unatoč činjenici da nema ugovor, želi nastaviti s radom.

- Bio sam na sastanku i dojam je da nam Gradska uprava želi pomoći. Svi očekujemo razrješenje situacije u sljedećih pet dana kako bismo dobili klupsko rukovodstvo i imali jasniju sliku što su nam ciljevi i tko nas vodi u idućem razdoblju. Ja sam tu kako bih pomogao i nadam se da ćemo sad krenuti prema planu te da će se ekipa okupiti u nedjelju - istaknuo je trener Željko Vranješ, piše Večernji list BiH.

Borac jedini kasni

Ono što je pitanje je svakako tko će ostati od nogometaša. Radinović je na meti Željezničara, dok je Saničanin blizu Partizana. Također, Jović ima poziv Širokog pa je nedoumica koga će na prvom okupljanju imati trener Vranješ. Borac nije jedini premijerligaš koji kasni s pripremama.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije