ŠOK U ITALIJI

Igrač kolabirao na terenu držeći se za prsa. Utakmica je prekinuta

ALBERTO LINGRIA/REUTERS
14.04.2024.
u 20:13

Trener Rome Deaniele De Rossi odbio je nastaviti utakmicu. Nakon razgovora na terenu De Rossi je svoju momčad odveo u svlačionicu

Utakmica talijanske Serie A između Udinesea i Rome prekinuta je nakon malo više od sat vremena igre. Francuski branič rimskoga kluba Evan Ndicka pao je na travnjak držeći se za prsa. Po njega je došla liječnika služba i odnijela ga s terena, a potom je odvezen u bolnicu. Susret je prekinut pri rezultatu 1:1.

Još uvijek nema pouzdanih informacija o trenutnom zdravstvenom stanju francuskog braniča.Ndicki su 24 godine, a u Romu je stigao iz Eintracht Frankfurta u besplatnom transferu. Njegova se trenutna vrijednost procjenjuje na 24 milijuna eura. Za Romu je upisao 27 nastupa uz dvije asistencije.

Utakmica se neće nastavljati premda je su prvotno postojali zahtjevi da se ipak odigra. Trener Rome Daniele De Rossi odbio je tu opciju. Nakon razgovora na terenu De Rossi je svoju momčad odveo u svlačionicu. Roma je trenutno na petome mjestu prvenstven ljestvice s pet bodova više od Atalante i četiri manje od Bologne. Udinese je na 15. mjestu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije