košarka

Igokea pobjedom nad FMP-om želi prekinuti niz neuspjeha

29.10.2017.
u 09:33

Nakon dva poraza košarkaši Igokee dočekuju FMP Železnik. Prvak Bosne i Hercegovine želi izaći iz serije loših rezultata i napokon popraviti igru u obrani.

Najviše primljenih poena

Igokea je trenutačno tim s najviše primljenih poena i njezin trener Dragan Bajić je prošloga tjedna najviše radio s ekipom upravo na tom segmentu igre. Ekipa je ostala bez prvog strijelca Dorella Wrighta, pa se što prije trebaju pronaći i nova rješenja u napadu.

Aleksandrovački tim je teško izlazio na kraj s FMP-om Železnik koji ima mlad tim koji voli igrati brzu košarku. Nekoliko sadašnjih košarkaša je nosilo dres tima iz Železnika, a među njima su Marko Ljubičić i Vuk Radivojević.

Ljubičić je upravo iz FMP-a i došao u Igokeu.

- Iznimno dobro poznajemo sljedećeg rivala, igrali smo i u Baru tijekom pripremnoga ciklusa protiv njih. Oni su dobar spoj mladosti i iskustva. Vodi ih Filip Čović koji ima slobodu u igri, dok mi moramo smanjiti broj naših pogrešaka. Želimo odigrati što kvalitetnije u obrani i primiti što manje poena. Radili smo na tome i nastojat ćemo sve unaprijediti kako bismo odigrali što bolje. Svakako trebamo obratiti veliku pozornost na mlade nade, poput Boriše Simanića i Alekse Radanova, koji su u posljednjem kolu pokazali koliku kvalitetu i potencijal posjeduju. Tu je svakako i dominantni centar Ojo koji je odličan u skoku - istaknuo je Marko Ljubičić.

Igokea je tijekom stanke ostala bez svog najboljeg strijelca Wrighta.

Pronaći kvalitetnu zamjenu

- Sigurno da smo ostali bez kvalitetnog košarkaša koji je predstavljao opasnost za protivnika, ali moramo se skupiti i pronaći druga rješenja u napadu kako bismo bili konkurentni. Mislim da ova ekipa to može i da ćemo već protiv FMP-a Železnik pokazati drugačije lice - rekao je Ljubičić.

Uprava Igokee traži rješenje na ispražnjenoj poziciji i očekuje se da će tijekom idućeg tjedna biti promjena u košarkaškom prvaku Bosne i Hercegovine kako bi se tim ojačao za predstojeća iskušenja. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije