reprezentacija BiH

Ibišević: Nisam u sukobu s Baždarevićem

21.09.2017.
u 19:04

Nije istina da sam u sukobu s izbornikom Mehmedom Baždarevićem ili da mu bilo šta zamjeram jer me nije uvrstio u ekipu u utakmici s Gibraltarom, rekao je za agenciju Anadolija napadač BiH Vedad Ibišević.

"Nismo se posvađali kako su pojedini mediji objavili. Točno je da smo imali sastanak poslije šokantnog poraza od Cipra i tu smo razgovarali o svim problemima, tj. uzrocima neočekivanog poraza od objektivno slabijeg protivnika."

"Sastanak je i trebao biti, ali sve što se događalo bilo je u svrhu neke vrste buđenja. Logično je da smo imali sastanak. Žalosno i glupo bi bilo da tada nismo razgovarali otvoreno o svemu. Dakle, takvi sastanci su praksa u profesionalnom sportu i potrebni su za popravljanje stvari."

"Za poraz od Cipra krivi smo svi, od izbornika do svih nas igrača. To što nisam igrao protiv Gibraltara nisam shvatio kao neku vrstu upiranja prstom u pojedinca. Jednostavno, izbornik je promijenio ekipu poslije poraza. To je ono što je uobičajeno. Radi toga što nisam igrao protiv Gibraltara ne planiram se oprostiti od dresa BiH."

Otkrio je Vedo i kada planira oproštaj od reprezentacije.

"Prije početka ovih kvalifikacija planirao sam se od dresa BiH oprostiti na Svjetskom prvenstvu naredne godine u Rusiji. Nadam se da će se moj san ostvariti. Ukoliko ne uspijemo, moja posljednja utakmica u dresu reprezentacije BiH biće 10. listopada ove godine u Talinu protiv Estonije."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije