Trener Dinama iznenadio mnoge

I to se dogodilo: Veseli Zoran Mamić pjeva Hajdukovu pjesmu

13.01.2021.
u 21:15

Tamburaši su se okupili oko Mamića i njegovih prijatelja te zapjevali legendarnu pjesmu Vinka Coce 'Kada umrem umotan u bilo'. Pjevali su svi okupljeni, a 'pokleknuo' je i aktualni trener Dinama

Trener Dinama kako pjeva pjesmu najvećeg rivala Hajduka? Ma nemoguće, mislili smo. Ali i to se dogodilo.

24sata.hr u posjed je jedne snimke, po njihovoj procjeni staroj nekoliko godina, a na njoj vidno opušteni trener Dinama Zoran Mamić (49) uživa s društvom i pjeva - Hajdukovu pjesmu! 

Tamburaši su se okupili oko Mamića i njegovih prijatelja te zapjevali legendarnu pjesmu Vinka Coce 'Kada umrem umotan u bilo'. Pjevali su svi okupljeni, a 'pokleknuo' je i aktualni trener Dinama koji je pjevušio taktove pjesme najvećeg rivala.

Nije poznato mjesto radnje kao niti vrijeme radnje, ali po procjeni 24sata.hr radi se o videu starom nekoliko godina.

Inače, Mamić je na klupu Dinama zasjeo u lipnju 2020. godine nakon što je Igor Jovićević dobio otkaz, a to mu je bio povratak u tu ulogu nakon 2016. godine kada je napustio 'modre'. Nakon toga se odlučio iskušati na Bliskom istoku gdje je trenirao Al-Nassr, Al-Ain i Hilal, a u Dinamo se vratio na ljeto 2019. godine kada je prvo preuzeo poziciju sportskog direktora.

I ide mu sjajno. S klubom je osigurao još jedno europsko proljeće i to perfektnom izvedbom u skupini Europske ligi gdje su u šest utakmica primili samo jedan gol i to u posljednjem kolu protiv CSKA Moskve. 'Modri' će u šesnaestini finala igrati protiv Krasnodara.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije